Handelsbetingelser

HANDELS- OG FRAGTBETINGELSER

BebéLUX
Vesterbrogade 1
8800 Viborg
CVR: 37912360

 

Kundeservice

Telefon 2298 9206 og e-mail: info@bebelux.dk

Når du handler på BebéLUX.dk, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser dem grundigt igennem.

Alle varer leveres så længe lager haves, ved restordre eller længere leveringstid en oplyst på produktet, vil du blive kontaktet. Vi vil altid bestræbe os på, at afsende din ordre samlet. VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER. Vi gør opmærksom på, at farverne på produkterne kan fremstå anderledes, end de vises på din telefon, computerskærm mv. Vi bestræber os på at gengive farver og materialer klart og tydeligt, på både fotos og i produktbeskrivelsen.

 

Betaling

Ved afgivelse af ordre garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og autoriseret bruger af det anvendte kredit kort og at der er dækning på det pågældende kort.

Vi modtager betaling med dankort/VISA-dankort, VISA og mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi modtager også betaling via MobilePay og bankoverførsel.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle priser er oplyst i danske kroner og inkl. moms.

OBS: Rabatkuponer og lignende kan ikke anvendes på nedsatte varer.

BebéLUX.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL(Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

 

Sikkerhed

Når du afgiver en ordre på BebéLUX.dk bedes du oplyse navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi er ansvarlige for sikker opbevaring og garanterer for, at disse ikke videregives til udenforstående.

 

Levering

Vi bestræber os på du har din bestilling hurtigst muligt, og gerne inden for 2-4 dage. Da en stor del af vores sortiment er specialdesignet og håndlavet i Danmark, kan der være længere leveringstid, den anslåede leveringstid vil dog altid være oplyst på selve produktsiden. For bestillinger til Danmark, sender vi primært med GLS til pakkeshop. Når vi afsender din bestilling, vil du modtage et track and trace nummer så du selv kan følge varen, inden den leveres i en pakkeshop nær din bopæl. GLS lover pakken er fremme inden for 1-2 dage og de leverer alle hverdage. Du har også mulighed for at vælge forsendelse med Post Nord, hvor pakken bliver leveret på din adresse inden for 1-2 hverdage.

Når du handler for mere end 449,- tilbyder vi gratis forsendelse med GLS til pakkeshop. Ved bestilling får du mulighed for at vinge denne funktion af.

Forsendelse til, Færøerne, Grønland eller øvrige lande i Europa pålægges der altid et forsendelsesgebyr på kr. 185,00, uanset beløbet på ordren.

 

Reklamation

Hos BebéLUX.dk kontrollerer vi alle varer inden afsendelse, det er vigtigt for os at din levering stemmer overens med bestilling og at varen lever op til vores kvalitetskrav.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler ved BebéLUX.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete forhold.
Du bedes venligst reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamationen skal selvfølgelig være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Følg derfor venligst varens vaskeanvisning!! Der medfølger grundig instruktion af varens brug, ligesom dette også er oplyst på webshoppen.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis den billigste form for returfragt.

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varen: beskriv problemet så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og lignende.

Send en mail til info@bebelux.dk med ordrenummer og reklamationsårsag. Husk at få kvittering for indlevering af pakken.

Varen skal returneres til:
BebéLUX, Vesterbrogade 1, 8800 Viborg

 

Returnering

Fortryder du dit køb, kan du inden for 14 dage fra du har modtaget din vare, orienterer os om du ønsker at returnerer dit køb. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Der kan dog forekomme højere forsendelsesudgift ved tilbagelevering fra europæiske lande. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Hvis du har købt et produkt, der indeholde flere enkelte produkter, som har udløst en samlet rabat – og du ønsker at returnere en del af pakken, vil tilbagebetalingen blive reguleret således, at der er betalt normalpris for de varer der ikke returneres. Dette gælder ligeledes hvis du har modtaget en gave der var udløst af et givent køb.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde, den fungerer på. Du kan således prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Har varen været prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, vil vi betragte den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur (dette gælder dog ikke fragten) må du altså gøre det samme, som man gør i en fysisk butik. Du kan afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelsen af varen, uden samtidig at give os tydelig besked om dette. Således behandler vi ikke din returnering, før du selv har kontaktet os med henblik på returnering, ombytning eller andet. Du kan altså ikke blot nægte af modtage pakken eller lade være med at afhente pakken i pakkeshop. Afhenter du ikke din pakke og den sendes retur til os, vil de yderligere forsendelses- og administrationsomkostninger blive fratrukket i det du beløb du har krav på at få retur.

Varen skal returneres til:
BebéLUX, Vesterbrogade 1, 8800 Viborg
OBS: DAO leverer ikke til erhverv, du skal derfor vælge en anden udbyder selvom du har fået pakken leveret med DAO.

(husk at vedlægge ordrenummer)

 

Personlige oplysninger/sikkerhed

For at du som kunde kan handle med BebéLUX.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere bestillingen til dig. Personoplysningerne registreres hos BebéLUX.dk og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer betalings- og kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til BebéLUX videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos BebéLUX har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BebéLUX via email til info@bebelux.dk.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registreres din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

BebéLUX følger samtlige retningslinjer og love der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

 

Cookies

På BebéLUX.dk anvendes cookies. Formål er at optimere siden og dens funktioner, som meget gerne skulle gøre din færden på siden nem og behagelig.

 

Ingen produkter