Om BebéLUX

”At blive mor forandrede mit liv, det var første gang jeg så verden gennem en andens øjne”.
Jannie, fuldtidsmor og iværksætter

Filosofi – vejen til BebéLUX

Æstetik, nærhed, kvalitet og dansk design er nogle af nøgleordene bag BebéLUX. At blive forældre, giver livet en helt ny dimension. Alt er i forandring, og man vil gerne træffe gode og sunde valg. Det er vigtigt at skabe et roligt og trygt miljø omkring babyen, og det vil BebéLUX gerne hjælpe dig med at integrere stilsikkert i din øvrige boligindretning.

 

Familieliv – børns aktive hverdag

Vi oplever at små børn i dag, lever et travlt og til tider lidt kaotisk liv, hvor forældre gør karrierer, og børnene bliver passet uden for hjemmet fra de er helt små. Stimulation- og støjniveauet er højt i selv de bedst indrettede institutioner. Legetøj med farver og lyd er en del af børns udvikling og hverdag, ligesom medier som iPads mv. efterhånden bliver en større del af deres liv.

 

Farvepsykologi – sov godt og trygt

Hos BebéLUX vil vi gerne hjælpe dig med at skabe en rolig base for dit lille barn, hvor tryghed og dæmpede farver vil være medvirkende til at barnet falder til ro og får en god nattesøvn. Vi interesserer os for hvordan farver og mønstre påvirker barnet, og vi skyder ingen genveje i sammensætning af en kollektion der både er delikat og giver mentalt overskud til såvel barnet som de voksne.

 

Proces – fra bomuldsmark til dansk design

Det er vigtigt for os, at du med god samvittighed kan putte dit barn i vores produkter. Vi anvender kun materialer fra producenter der kan stå inde for hele bearbejdningsprocessen, og vi sætter økologi og bæredygtighed i højsædet.  Alle vores produkter designes og færdigproduceres i Danmark. Bemærk at alle vores tekstilvarer håndlaves på lokale systuer, du får derfor et produkt der er lavet med både kærlighed og omtanke.

 

Kvalitet og sikkerhed – bæredygtighed på repeat

Vi vægter gode materialer meget højt, ligesom fremstillingen af produkterne. Det giver lækre og holdbare produkter, som du kan lade gå i arv mellem søskende og til dine veninder – og måske endda kommende generationer. Vores produkter følger naturligvis alle sikkerhedskrav, og det er vigtigt for os at føre en høj kvalitetskontrol.

 

Unikt – moderigtig design

Hos BebéLUX synes vi ikke, at du skal gå på kompromis med din personlige indretningsstil, når du får en baby. Vi sammensætter altid vores kollektioner, således det matcher de øvrige indretningstrends. Vi synes også du og din baby fortjener noget der er helt særligt, hvorfor vi kræser for detaljerne på vores produkter, ligesom de kun produceres i et begrænset antal og periode. Følg os på Facebook og Instagram – så du har mulighed for som én af de første, at få fat på vores nyeste produkter. Det er også en god idé at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du får et særligt indblik og X-klusive muligheder.

 

Vi byder dig og din familie velkommen i vores skønne univers, og håber I vil finde produkter der passer til lige netop jeres behov.

Klik her – for at komme til shoppen …

 

 

Ingen produkter