Få et unikt indblik i en designvirksomheds opstart

Termins- og mødregrupper i Jylland søges.

BebéLUX er mit eget (nye) designbrand – mit tredje barn… og jeg er stolt af den positive modtagelse vi har fået.

At lave interiør til jeres små yndlingsmennesker, er både sjovt og spændende – men ikke altid nemt. Jeg stiller store krav til kvalitet, funktion og design. Men hvordan sikre jeg, at vi hele tiden bliver bedre og produkterne forbliver attraktive?

 

Derfor vil jeg gerne bede om jeres hjælp – så lad os mødes.

Jeg har brug for, at I tramper, hiver og trækker i produkterne, og komme med jeres vurdering af om de fungerer i hverdagen med små børn. Herudover vil jeg også gerne involvere jer i, hvilke produkter der er under udvikling, og hvilke nyheder der er på vej.

Jeres krav, behov og ikke mindst gode idéer er guld værd, og jeg håber I har lyst til at få et besøg af mig.

Hiv fat i din mødre- eller terminsgruppe (gerne 4 personer eller flere), og kontakt mig på tlf.: 22989206 eller jannie@bebelux.dk

 

Bor du på Fyn eller Sjælland, så tilmeld dig vores nyhedsbrev – jeg besøger nemlig jer i 2018.

 

Visitkort BebéLUX

Ingen produkter