AYA&IDA er familieejet og blev etableret af Lars og Mette i 2018, med ønsket om at lette de store mængder plastikaffald der fylder vores jord og verdenshave. Parret brænder ligeledes for, at hjælpe med at skaffe rent drikkevand, til udsatte områder rundt omkring i verden. Derfor har de lavet et samarbejde med UNICEF – således vi sammen støtter med 100 liter vand, hver gang du køber et AYA&IDA produkt.

For AYA&IDA er det ikke kun vigtigt, at forlænge livscyklussen for de ting vi omgiver os med eller at reducere affald. Ved udarbejdelse af produkterne, bliver materialer og funktion valgt med øje for kundernes sundhed. Eksempelvis kommer dine drikkevarer aldrig i berøring med plastik, når du anvender en AYA&IDA drikkeflaske. Hvilket betyder at der hverken dannes uønskede bakterier eller smag i indholdet pga. plastik, ligesom du heller ikke er begrænset af hvilke typer fødevarer du kan opbevare.

Når du står med et AYA&IDA produkt i hånden, vil du med det samme bemærke den høje kvalitet og lækre design. Du vil også opleve at dine drikke- og madvarer holder sig frisk, varmt eller koldt – og i særdeleshed i det tidsinterval som produktet lover. Den termo-teknologi der er brugt i deres madkasse “food’ie” og alle flaskerne, består af et vakuum mellem 2 tynde lag rustfri stål. Det vil sige der er meget langt fra den klodsede klassiske termoflaske eller termokande, som du måske tidligere har anvendt til kaffe og te – til den lette drikkeflaske fra AYA&IDA, som i øvrigt passer til de fleste kopholdere, flaskerum i skoletasken mm. Og som uanset hvilken størrelse du vælger, har en god form, vægt og let at hold om samt drikke af.

Navnet AYA&IDA stammer fra parrets 2 døtre Aya og Ida, og det hele startede med deres populære drikkeflasker. Siden er flaskerne kommet i flere størrelser og et hav af nye farver. Ligesom der er kommet “madkasse” til varmt mad, sugerør i rustfri stål og andre uundværlige hverdags produkter – og mon ikke vi løbende får endnu flere nyheder at se fra danske AYA&IDA.

Måske du tidligere har hørt om virksomheden “AYAIDA”, og for at undgå eventuelle misforståelser vil vi gerne slå fast, at der er tale om fuldstændig samme firma, ejere og skønne produkter, som tidligere.

Ingen produkter