Aykasa

Opbevarings kasser:
Aykasa laver praktisk opbevaring, kasser som kan klappes sammen, der både gør din hverdag lettere og smukkere.
Foldekasserne er meget populære på børneværelset, men kan anvendes i din boligindretning i hele hjemmet.
Kasserne findes i 3 forskellige størrelser og mere end 35 forskellige farver – du kan helt sikkert finde nogle af dine yndlingsfarver i blandt.

Praktisk:
Aykasa stabelkasser bliver produceret i Tyrkiet. De er lavet i PP-plast, som både er yderst holdtbart, vedligeholdelsesfrit og tåler opvaskemaskine. Bakterier kan ikke dannes på denne overflade, og kasserne er godkendt i brug til fødevarer. PP-plast er samtidig 100% genanvendeligt, og du kan med fordel affaldssortere din kasse. Jeg tvivler dog på, at du vil få behov for at smide din kasse ud – du vil nemlig opdage at foldekasserne er meget brugbare i hele dit hjem, og at de bestemt ikke tage skade af at blive brugt. De kan rumme mange ting og vægt, og har alle et solidt håndtag – så du skal ikke være bekymret når du flytter rundt på din fyldte kasse.

Er Aykasa og Hay kasse de samme?
Ja, foldekasser fra Hay og Aykasa er fuldstændig ens, og bliver produceret på samme fabrik i Tyrkiet. Så har du allerede købt Hay-kasser, vil de folde kasser du køber hos BebéLUX passe til.

Indretning:
De populære folde kasser passer nemt ind i din indretning, og blandt de mange farver kan du mix’e din helt egen stil. Her finder du både klassiske farver, pasteller og pangfarver – faktisk finder du hele farvesortimentet hos BebéLUX. Så kig ind i butikken i Viborg, hvis du søger inspiration til din boligindretning eller vil lege med en opsætning af din personlige Aykasa-stil.
Hos BebéLUX kan du få vejledning til et særligt farvevalg eller stil, men ellers handler det blot om at slippe fantasien løs – der er ingen rigtig eller forkert måde at sammensætte de smarte stablekasser på.

Anvendelse:
Aykasa kan bruges overalt i dit hjem samt når I er på farten i bilen, campingvognen, sommerhuset osv. De kan bruges enkeltvis eller stables oven på hinanden. Kasser i samme størrelse kan stables, også selvom de er foldet sammen – fylder næsten intet når de ikke er i brug. Foldekasserne kan bruges til madvare, inde i dine skabe eller som synlig opbevaring. Du kan også bruge dem som gavekurv til en værtindegave eller barselsgave. Har du brug for hjælp til at sammensætte en gavekurv, kan du kontakte BebéLUX – gaver sendes gerne direkte til modtagere.

Aykasa Mini vejer 180g og kan rumme 4 liter og 2,5kg.
Mål sammenfoldet: 27 x 17 x 3 cm
Mål udfoldet: 27 x 17 x 11 cm
Aykasa Mini er ideel til opbevaring i skabe, skuffer og f.eks. på puslebordet. Brug kasserne til børnenes tusser, krydderier eller hårpynt. Mini kan også stå nede i midi kassen, hvor den vil fungere som et opdelt rum. Den lille Aykasa folde æske passer ofte ned i dine skuffer, som smart opbevaring af make-up og andre småting.

Aykasa Midi vejer 450g og kan rumme 14,5 liter og 8kg.
Mål sammenfoldet: 40 x 30 x 3,5 cm
Mål Udfoldet: 40 x 30 x 14 cm
Aykasa Midi er ideel til opbevaring på børneværelset, i skabe eller bilens bagagerum. Brug Aykasas mellemste kasse til bøger, tøj eller hobbyartikler. På børneværelset kan I stable midi kasserne på gulvet, og barnet får let adgang til sit legetøj. Inddel evt. legetøjet efter farve, så LEGO komme i en blå, bondegårdsdyr i en rød og træklodser i en gul kasse. På den måde kan barnet selv hjælpe med at rydde op, og se sammenhængen i når tingene er lagt på sin rette plads.

Aykasa Maxi vejer 1800g og kan rumme 44 liter og 22kg.
Mål sammenfoldet: 60 x 40 x 4 cm
Måludfoldet: 60 x 40 x 22 cm
Aykasa Maxi er ideel som gulvopbevaring, som vasketøjskurv, inde i større skabe eller i skuret. Ofte vil maxikassen også kunne stå ovenpå dit klædeskab eller under sengen. Faktisk kan der præcist stå en Aykasa maxi foldekasse under Sebra’s Lille Per seng (Juno/Kili). Du kan bruge maxi kassen til opbevaring af større ting, puder eller legetøj. Når flere af den store foldekasse er stablet sammen eller ved siden af hinanden, vil det nærmest fungere som et opbevaringsmøbel.

Hos BebéLUX finder du hele Aykasa’s sortiment, alle farver og størrelser. Skulle en variant være udsolgt, er den sikkert på vej på lager og du er velkommen til at kontakte mig for forudbestilling.

Ingen produkter