Konges Sløjd

I BebéLUX finder du altid Viborgs (måske endda Midtjyllands) smukkeste sortiment af de populære produkter fra Konges Sløjd inden for samtlige af deres produktkategorier, eksempelvis børnetøj, trælegetøj, interiør og pusletasker. BebéLUX er altid opdateret på kommende kollektioner, og ved Konges Sløjd launch – finder du altid skønne nyheder i både butikken og her på webshoppen. Du er også meget velkommen til at forhøre dig om hvilke nyheder der er på vej samt forudbestille produkter der er i restordre. Du kan også følge med på Instagram, Facebook eller på BebéLUX’s nyhedsbrev.

Konges Sløjd er et sikkert valg til barselsgave eller dåbsgave
Og det er der helt bestemt mange gode grunde til. Gennem hele deres sortiment finder du smukke og stilfulde produkter, der passer ind i vores nordiske stil – alt i høj kvalitet, naturligvis. Konges Sløjd har flere klassikere, som produceres løbende, herunder deres Lemon print og fødselsdagstog.

Nye kollektioner flere gange om året
Konges Sløjd kommer med nyheder hele året rundt, og hos BebéLUX lægger jeg allerede bestillingen på nyhederne ca. 1 år før de kommer i butikken. Således ved du at jeg altid er orienteret om kommende sæsoner, farver og mode, både hvad angår interiør til børneværelset og det lækre børnetøj.
Konges Sløjd frigiver deres nyheder på bestemte datoer, løbende året igennem. Det er derfor altid særlig interessant at følge med, når næste launch finder sted.

Pusletaske – rummelig, praktisk og flot
Som gravid, er det både hyggeligt og en stor ting at anskaffe en pusletaske. Der er mange følelser forbundet med tasken, som ofte er pakket og klar i god tid før fødslen. Du har helt sikkert en masse tanker om, hvad I skal have med på sygehuset når baby kommer til verden.
Det er ingen tilfældighed, at jeg har valgt at forhandle pusletasken fra Konges Sløjd. Den er lige tilpas stor nok, til at rumme en masse oppakning, uden den bliver for voldsom når den hænger over barnevognens styr eller over din skulder.
Jeg har flere kunder der efterspørger en pusletaske med ekstra plads, både til ét barn – men tasken er også særdeles brugbar, når du skal have udstyr med til både en baby og en lidt større søskende.
Kig ind i butikken og se taskens mange funktioner, og få hjælp og vejledning til netop dit behov. Har du Instagram, kan du under gemte storys, se en video hvor jeg gennemgår tasken.
Pusletasken fås i en masse skønne farver og prints. Nogle er klassikere, som produceres igen og igen. Andre er der kun for en enkelt sæson. Uanset hvilken taske der er din yndlings, så tøv aldrig. Der er nemlig stor efterspørgsel på taskerne, og selvom jeg bestræber mig på at altid at have et stort udvalg, så opstår der alligevel perioder med udgåede og udsolgte pusletaske. Så det er en god idé at være i god tid, når du skal købe din pusletaske. Du kan dog altid forudbestille tasken hos BebéLUX. Se mere under selve produktet eller kontakt mig for nærmere information.

Babys første tøj
Når I bliver forældre for første gang, åbner der sig et helt nyt univers. Pludselig bliver man mere opmærksom på hvad man køber, hvordan der er lavet og i hvilke materialer. Og babytøj er ingen undtagelse. Hos BebéLUX finder du kun økologisk tøj til de allermindste, og selvfølgelig er alt produceret under ordentlige forhold. Konges Sløjd laver det fineste tøj til baby, i bløde materialer og ikke mindst også i praktisk design. Eksempelvis er alle bodystocking til nyfødte, lavet med slåom funktion, som gør det væsentlig lettere at give barnet på og af.
Gennem året kommer der skønne nyheder og kollektioner, der passer til sæsonen mode og vejr. Det kan eksempelvis være skønne blomsterprint i foråret, lækre brændte farver i efteråret – og som altid en sød lille julekollektion.
Ligesom på Konges Sløjds øvrige sortiment, er der designklassikere der går igen som fx printet med citroner.
Er du blevet glad for en bestemt model body eller buks, spørg endelig, så kan jeg vejlede dig til at finde den samme model i en anden farve eller print.

Født for tidligt
Skulle det ske, at I får brug for tøj til præmatur. Finder du let et fint udvalg fra Konges Sløjd hos BebéLUX, både her på webshoppen og i butikken. Du er altid velkommen til at rette henvendelse, så vil jeg være behjælpelig med at få sammensat hvad I har brug for samt få det leveret til jer.

Børnetøj
Jeg oplever en stigende efterspørgsel på børnetøj, i netop den stil som Konges Sløjd er gode til – enkelt, smukt og funktionsdygtigt. Tøj til hverdag og fest, og som børnene kan bevæge sig i. Konges Sløjd laver størstedelen af deres kollektion i lækre sunde og økologiske materialer.
Du finder primært tøj til alderen 0 til 8 år hos BebéLUX. Jeg køber ind på tværs af hele deres kollektion, så du både finder bløde bukser, tøj i ud, skjorte, nederdel, kjole, badetøj og meget andet fra Konges Sløjd til dit barn.
Har du brug for overtøj, regntøj, jakke, flyverdragt, støvler eller sko til dit barn, og du ikke finder det i vores sortiment – kan jeg altid være behjælpelig med at bestille hjem præcist hvad du mangler.

Puslebord – skab basis for nærvær i lækre omgivelser
Det er vigtigt med et funktionsnyttigt pusleområde, hvor du har alt hvad i skal bruge inde for rækkevide. Men tænk også på hvordan du gør området trygt og lækkert, for både dig og din baby. I kommer til at tilbringe mange timer her, og udover bleskift – er det også her du vil pleje dit barns hud, give massage osv. mens du skaber en masse kontakt til dit lille barn. Sørg for at der er en behagelig temperatur, og indret dig med smuk og praktisk opbevaring. Konges Sløjd har en masse lækre sager i deres sortiment, som du kan bruge til at skabe den helt rette stemning ved puslebordet. F.eks. plakater, opbevaring, babyklude, håndklæder – men vigtigst, en lækker blød puslehynde. En puslepude fra Konges Sløjd passer på de fleste pusleborde. Overfladen kan tørres af med en klud, ligesom det er nemt at tage betrækket af og vaske det. Puslepuden fra Konges Sløjd fås i mange forskellige prints, både de klassiske og andre som kun er fremme i kort tid.

Fødselsdagstog – hvilke traditioner skal I have i jeres lille familie…?
Konges Sløjd fødselsdagstog, er en populær dåbsgave, så toget er klar til dit barns allerførste fødselsdag. Små ting som en tradition omkring et fødselsdagstog, kan være vigtige minder dit barn tager med sig igennem livet og måske giver videre til sine egne børn. Konges Sløjd laver forskellige fødselsdags tog, f.eks. toget med den smukke ballerina, den stærke mand eller toget med cirkus figurer, som i øvrigt er unisex og passer perfekt hvis I kun vil have ét tog i familien med børn af begge køn.

Interiør til børneværelset – lav selv den skønneste indretning til dit barn
Hos BebéLUX finder du en masse lækre sager, som du kan bruge til indretning af værelset eksempelvis foldekasser fra Aykasa, plakater fra ViSSEVASSE eller Mrs. Mighetto – og en helt masse interiør fra Konges Sløjd. Det er helt utroligt, hvor meget stemning du tilføjer babyværelset, hvis du hænger en sengehimmel op ved barnets seng. Og nej, sengehimlen er ikke kun forbeholdt pigeværelset. En sengehimmel pynter som sagt ganske smukt, men skaber samtidig også lidt ly for lyde og lys, og dermed en tryg base når baby skal sove. Når dit barn bliver ældre, kan sengehimlen bruges som dekoration på børneværelset, eller hænger i en hyggekrog til f.eks. læsning osv. Hos BebéLUX finder du også fine lamper til værelset samt en masse andet interiør fra Konges Sløjd. Savner du inspiration til indretning af børneværelset, så kig ind i butikken og lad mig vejlede dig.

Blødt økologisk sengetøj – vil uden tvivl have indflydelse på jeres nattesøvn
Konges Sløjd laver smørblødt sengetøj til baby, junior, voksen – ja, hele familien. Fås i væld af smukke farver og prints, både de klassiske som Lemon, Orangery Beige men også en masse flotte designs som følger sæsonens mode og farver. Har du forelsket dig i et af de mange smukke prints fra deres børnetøj, findes det sikkert også som sengetøj. Alt sengetøjet fra Konges Sløjd er blødt, selvom der indgår print i stoffet. Og det holder vask efter vask… Dit valg af sengetøj, vil være en stor del af indretningen på børneværelset, og ikke mindst dit barns nattesøvn.

Spisetid – fra den første skemad, til barnet spiser selv
Ske, skål, dækkeserviet til baby fra Konges Sløjd, så er I klar når barnet begynder at spise – uanset og det er barnets første skemad eller om I kører ren BLW (Baby Led Weaning). Hos BebéLUX finder du børneservice der kan følge barnet gennem flere år. Samt drikkeflasker til forskellige alderstrin fra bl.a. BabyLivia, AYA&IDA og Konges Sløjd.

Badetøj – blebadebukser til baby
De fleste svømmehaller, friluftsbad og lign. forventer at man bruger en ”godkendt” badebuks til børn under 3 år. Det finder du naturligvis hos BebéLUX. Konges Sløjd laver de fineste blebadebuks samt en masse andet badetøj til baby, mindre børn og samt badedragter til gravide.

Leg og udvikling
Konges Sløjd laver legetøj, så man drømmer sig tilbage til gamle dage. Du finder aktivitetslegetøj til baby, trælegetøj, sæt med musikinstrumenter, værktøjskasse, dukkeklapvogn og mange andre skønne ting. Konges Sløjd har legetøjs nyheder med i samtlige kollektioner, så spørg hvis du er nysgerrig.

Jul – tradition og minder
Ingen jul uden Konges Sløjd, der er som mange gode idéer til den perfekte julegave til baby, børn og endda til forældrene. For ikke at glemme deres årlige julefigur (ornament) som du måske allerede samler på, på dine børns vegne selvfølgelig. Og hvem har ikke lyst til at tilbringe juledagene i nogle af de lækre bløde tekstiler Konges Sløjd laver med søde juleprints?

Konges Sløjd tilbud og udsalg
Årstider og sæsoner skifter, derfor vil du i perioder kunne finde tøj fra Konges Sløjd nedsat i butikken eller under SALE på webshoppen.

Historien bag Konges Sløjd
Konges Sløjd startede i 2014, da Emilie Konge stod som førstegangsmor, blot 25 år gammel, og manglede lækre og enkle produkter der passede ind i den skandinaviske indretning. Og på kort tid, har den danske virksomhed med base i København vokset sig til et populært brand, der forhandler i mere end 80 lande. Konges Sløjd har sans for moden, design og kvalitet. De har et højt værdigrundlag ift. produktsikkerhed, fremstilling samt produktion under ordentlige forhold.

Ingen produkter