Bideringe er et vigtigt supplement til det udstyr I har brug for, til jeres lille baby. Bideringe fra Natruba er formet så små fingre let kan gribe om den. Variationer i overfladen er med til at stimulere barnets sanser, finmotorik og ikke mindst virke beroligende på det ømme tandkød i perioder hvor barnet får tænder.
Bideringene kan også monteres på Bibs Loops og hænge på aktivitetsstativet eller i barnevognen.

Natruba udvider løbende deres rangler, og har nu også rangler, sansebolde og badelegetøj. Der er særlig værd at bemærke, at Natrubas bade-figurer ikke har hul i bunden, hvor der normalt vil samle sig skidt og bakterier.

Natruba er et nyt dansk brand, der har hjemsted på Bornholm. Idéen til de smukke produkter udsprang oprindeligt af, at ægteparret bag ikke kunne finde et tilfredsstillende udvalg af kemifri legetøj til deres eget barn.

Med fokus på vores børns sikkerhed, æstetik, håndværk og bæredygtighed. Har Line og Kasper, som står bag Natruba, skabt en helt unik designlinje med ting, som alle babyer har brug for i deres naturlige udvikling.
Bideringene bliver lavet i Sri Lanka – naturligvis under ordentlige forholde, og at mennesker der er dygtige til deres håndværk.

Når du vælger bideringe fra Natruba, får du et naturligt og sikkert produkt, uden plastik eller skadelige kemiske stoffer. Produkterne fra Natruba har gennemgået adskillige laboratorietests, og overholder alle gældende krav for Europa, US, Canada, Australien og New Zealand.
Du kan derfor med god samvittighed anvende deres produkter allerede fra dit barns fødsel.

Ingen produkter